Μας στηρίζουν

Ταυτότητα

Επίσημη ιστοσελίδα των τμημάτων βόλεϊ του ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@aiasvolley.gr ή κάντε κλικ εδώ.

Διακρίσεις

diakriseis-koupa.jpg

Επισκέψεις

333264
Σήμερα
Αυτό το μήνα
Συνολικά
24
3157
333264

ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ - ΕΛΠΕ συνεργασία για το volley

c_562_374_16777215_00_images_715.JPG

Ολοκληρώθηκε  την Παρασκευή 23 Ιουνίου το 2ο volley camp του Αίαντα Ευόσμου.  Η τελευταία ημέρα του camp περιελάμβανε και την τελετή λήξης με την απονομή μεταλλίων και αναμνηστικών διπλωμάτων και φυσικά πολύ παιχνίδι. Όλη την εβδομάδα τα παιδιά διδάχθηκαν από τον υπεύθυνο προπονητή του camp Άκη Χατζηαντωνίου, αλλά και τους  προπονητές του Αίαντα, ιδιαίτερα θέματα τεχνικής και τακτικής του volley ανάλογα με την ηλικία τους και συμμετείχαν σε συζητήσεις  για την ψυχολογία του αθλητισμού και τις ιδιαιτερότητες του αθλήματος.  
Για δεύτερη συνεχή χρονιά η διοργάνωση του volley camp από τον Αίαντα Ευόσμου πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη αρωγή και στήριξη του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια.   Η πολύ μεγάλη φετινή συμμετοχή από παιδιά της ευρύτερης περιοχής του δήμου Κορδελιού Ευόσμου μας δείχνει την ανάγκη να συνεχίσουμε και στο μέλλον παρόμοιες προσπάθειες προσφοράς στην τοπική κοινωνία.  
Ευχαριστούμε τον Όμιλο Ελληνικά Πετρέλαια για την αμέριστη συμπαράστασή  του και την έμπρακτη προσφορά του στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά.  Επίσης ευχαριστούμε τους προπονητές του Αίαντα Ευόσμου που δίδαξαν στο camp και ιδιαίτερα τον Άκη Χατζηαντωνίου για την τιμή που μας έκανε με την παρουσία του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Μας στηρίζουν

Επόμενοι αγώνες

"Καμία εκδήλωση"

Μας στηρίζουν:

Copyright © 2012-2015 Α.Π.Σ. ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ volley
ΔΑΚ Ευόσμου - Εθνικής Αντίστασης 75 & Γοργοποτάμου - Τ.Κ. 56224 - Εύοσμος - Θεσσαλονίκη