Μας στηρίζουν

Ταυτότητα

Επίσημη ιστοσελίδα των τμημάτων βόλεϊ του ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@aiasvolley.gr ή κάντε κλικ εδώ.

Διακρίσεις

diakriseis-koupa.jpg

Επισκέψεις

333264
Σήμερα
Αυτό το μήνα
Συνολικά
24
3157
333264

6 στα 6 για τα αναπτυξιακά τμήματα το τριήμερο 4 ως 6 Νοεμβρίου

c_554_340_16777215_00_images_746.jpg

Με τη νίκη των νεανίδων επί του Ατρόμητου Τριαδίου τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου έκλεισε με απόλυτη επιτυχία ένα ακόμη αγωνιστικό τριήμερο για τα αναπτυξιακά τμήματα του Αίαντα Ευόσμου. Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου οι παίδες κέρδισαν τον Ιωνικό και οι κορασίδες τον Καμπανιακό και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου οι έφηβοι κέρδισαν τη ΧΑΝΘ και οι Β ομάδες κορασίδων την Ελπίδα και το ΔΕΚΑ.
Συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες και σε όσους τους στηρίζουν!
Καλή συνέχεια στον αγώνα τους!

Πρωταρχικός στόχος του συλλόγου είναι να στρέψουμε το ενδιαφέρον και τη ζωντάνια της νεολαίας στον αθλητισμό και τον πολιτισμό, να καλλιεργήσουμε το αθλητικό πνεύμα, να δώσουμε τη δυνατότητα στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες να μάθουν το άθλημα και να κοινωνικοποιηθούν μέσω της ένταξής τους στην ομάδα.
Τα νικηφόρα αποτελέσματα φέρνουν τη χαρά της νίκης στους αθλητές και είναι μία επιβράβευση των προσπαθειών τους, αλλά και των προσπαθειών των ανθρώπων που τους στηρίζουν (διοίκηση, προπονητές, γονείς, εθελοντές). Χαιρόμαστε με τις επιτυχίες των αθλητών μας και αισθανόμαστε υπερήφανοι για αυτούς. 
Συνεχίζουμε, όμως,  προσηλωμένοι στο στόχο μας και κάθε βοήθεια σε αυτήν την προσπάθεια είναι ευπρόσδεκτη. Θέλουμε να βλέπουμε τα γήπεδα γεμάτα και κάθε αγωνιστικό αποτέλεσμα... καλοδεχούμενο.

Μας στηρίζουν

Επόμενοι αγώνες

"Καμία εκδήλωση"

Μας στηρίζουν:

Copyright © 2012-2015 Α.Π.Σ. ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ volley
ΔΑΚ Ευόσμου - Εθνικής Αντίστασης 75 & Γοργοποτάμου - Τ.Κ. 56224 - Εύοσμος - Θεσσαλονίκη